Александър Александров: Поведението на съветниците от ГЕРБ е нормално! Ние отстояваме позициите си!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 12.02.2020 | Прочитания 1513 | Брой коментари 0
16:14 12.02.2020

Лидерът на ГЕРБ Перник д-р Александър Александров изказа възмущението си от начина по който зам.кмета Стефан Кръстев е охарактеризирал поведението на съветниците от ГЕРБ на вчерашната сесия.

„Като председател на общинската структура на ГЕРБ не мога да не защитя нашите съветници, които са избрани с гласовете на много хора. ГЕРБ Перник отстоява позициите си и хората тук не са лумпени, каквито ни нарича зам.кмета” – каза Александров.

Изказването на Стефан Кръстев беше публикувано на личната му стена в социалната мрежа, но беше споделено и разпространено от потребители и от медии.

Александров изказа надежда, че Кръстев изказва лично мнение, и това не е мнението на кмета Владимиров.

"Всяка една група в общинския съвет е избрана да защитава интересите на хората, които са дали гласа си за нея.

Ние сме опозиция и като опозиция отстояваме своите разбирания. Това е нормално поведение. Като опозиция е нормално да гласуваме против и въздържал се. Това правеха и БСП в миналия мандат – каза още Александров. „ Били оспорвали, твърди зам.кметът. Ами ще оспорват, те затова са там, да оспорват и да защитават други тези, а не само да вдигат ръка” – каза лидерът на ГЕРБ Перник.

Що се отнася до отказа на съветниците от опозицията да гласуват новата структура на общината – д-р Александров беше категоричен, че  кмета Владимиров спокойно може да работи с предишната администрация, защото според него именно  тази администрация  е намалила дълговете на Перник. Д-р Александров сподели, че не може да коментира всички решения на съветниците от ГЕРБ Перник, защото не е „вътре в проблемите”. Това могат да направят общинските съветници, с които ще се организира нарочна среща с представители на медиите.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени