Александър Александров напусна директорския пост в "Стомана Индъстри"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 854 | Брой коментари 0
07:33 13.03.2018

Александър Александров вече не е изпълнителен директор на „Стомана Индъстри”, потвърди той пред Economic.bg. „Имаме фундаментални различия със собствениците на компанията за развитието ѝ от тук нататък”, коментира той.

Александров зае поста на 15 май 2017 г., а преди това беше административен директор на стоманодобивното предприятие. Сега е решил да се насочи към международни проекти.

По думите му, ще отнеме известно време докато се намери кой да заеме поста му.

Той добави, че равносметката за периода, в който бе начело на дружеството, е печалбата, която то отчете. „Излязохме на печалба за първи път от края на 2008 г. насам, има обещаващи възможности за 2018 г. и се надявам колегите да ги изпълнят”, добави бившият директор на предприятието.

Преди да стане част от екипа на „Стомана индъстри” през 2016 г. той е работил в "Ойлтанкинг България" АД, където е бил изпълнителен директор и главен мениджър „Бизнес развитие и проекти”, както и мениджър „Бизнес развитие” за Балканите и Черноморския регион. Работил е и за "Юниливър България", има опит като мениджър „Логистика” в „Ериксон Телеком България” ООД” и Българо-американския инвестиционен фонд./ economic.bg

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени