Алекс Сърчаджиева: Марта се изгаври с мама

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 712 | Брой коментари 0
00:57 09.04.2016

Марта Вачкова е докарала до сълзи колежката си Алекс Сърчаджиева в „Звездни стажанти“ с публичната си гавра с паметта на майка й – покойната актриса Пепа Николова. Кадрите са били заснети от камерите на риалитито, но от екипа умишлено не са ги излъчили.

„Никога няма да простя на Марта, че поруга паметта на мама!“, признава си Алекс. Самата Вачкова и досега не се е извинила. Очевидно без да мисли какво говори, Марта обяви пред Алекс, че мъртвата й от 10 години майка може да бъде лице на продукт за отслабване, защото в края на живота си натрупала излишни килограми. Това попари актрисата и втрещи всички, които чуха, меко казано, ексцентричната идея на Вачкова. Зрителите пък буквално изригнаха при тази гавра с Пепа Николова, пише "Всеки ден".
„Що за човек трябва да си, за да говориш на някого по този начин за мъртвата му майка?“, чудят се фенове на формата. Много от тях смятат, че Марта или не е с ума си, или просто не си дава сметка какво говори. Проджект мениджърът на дамския отбор трябваше да измисли рекламна стратегия за хранителна добавка за топене на килограми и да следи изкъсо как се справят със задачите си останалите жени от отбора. Превъзбудена от гласуваното й доверие и отговорността, с която е нагърбена обаче, Марта сътвори гаф след гаф и вместо да сплоти отбора, успя да настрои всички срещу себе си./Слава/

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени