I-Study_school

Алек Алексиев и Димо Алексиев се връщат в „Откраднат живот“

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 175 | Брой коментари 0
16:39 13.08.2019

Двамата „братя“ без общо ДНК, двете разменени бебета, от които започна цялата медицинска сага „Откраднат живот“ преди три години, се завръщат на малкия екран, за да завържат отново сюжета на поредицата тази есен.

Алек Алексиев, който в началото на драмата влезе в обувките на доктор Александър Василев, и Димо Алексиев, който доста по-дълго носи престилката на доктор Калин Генадиев, ще заемат местата си на основни герои в осмия сезон на сериала, който ще премине под мотото „Кръвни връзки“.

„Минали са около три години от напускането на доктор Василев и със сигурност са настъпили промени. Преди заминаването той получи колосална информация, която преобърна живота му.

Има интересна причина за завръщането ни с Калин (Димо Алексиев) ще се появят поводи за изясняване и такива, които ще ни събират и разделят“, разказа Алек в Нова тв. Актьорът разкри, че завръщането му не е импулсивно, а е коментирано дълго време с продуцента на сериала Евтим Милошев. Просто сега се явява точният момент за появата на двама любими герои.

Припомняме, че в основния сюжет доктор Василев, беше биологичният син на шефа на болница „Св. Кирил“ - проф. Иван Генадиев (Стоян Алексиев, който е баща на Алек Алексиев и в реалния живот). При раждането обаче се установява, че е със сърдечно заболяване и професорът взима тежкото решение да размени сина си със здраво дете, което в последствие пораства и става доктор Калин Генадиев (Димо Алексиев). В крайна сметка в края на първи сезон драмата се разплита и истината излиза на яве, а героя на Алек, заедно с любимата си (в ролята Радина Думанян) излизат от сюжета.

Акцентът в новия сезон „Кръвни връзки“ ще е върху неразрушимите отношения, които могат да бъдат по-силни от личния избор. „В новия сезон ще разгърнем идеята за кръвните връзки и как те управляват живота ни. Дори и да не ги припознаваме като основен фактор, рано или късно те се намесват в решенията ни. Това ще се случи и с голяма част от лекарите в „Св.Анастасия“ в ситуации с нови герои и сериозни дилеми, които ще променят досегашния ход на събитията.

Сюжетът ще има препратка към 82-а, проследявайки различни връзки и последствия, довели героите до днешния момент разказва Христина Апостолова, главен сценарист на „Откраднат живот“.

До момента драмата се е разгърнала в 7 сезона и общо 334 епизода в продължение на 3 години. През снимачни сет преминаха почти всички най-известни български кино и театрални актьори, достойно подкрепяни от бодрата смяна на по-младите си, но талантливи колеги.

Екипът на поредицата, чийто серии ще бъдат подновени от есента загатва, че ще се появят и нови герои, които ще извадят на повърхността неподозирани връзки, предизвиквайки лакарите в „Св. Анастасия“ да преосмислят последните десетилетия. Със завръщането на Димо Алексиев и Алек Алексиев се очаква в сюжета да се върнат и двете им колежки Дария Симеонова и Радина Думанян, които играят техни съпруги./Монитор бг

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени