Ако животните имаха Фейсбук

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 156 | Брой коментари 0
08:36 23.08.2019

Ако животните имаха Фейсбук, тогава профилите и статусите им сигурно щяха да бъдат такива... Кокошката публикува профилна снимка със своите пиленца. Лисицата коментира: „Ах, колко сте сладкииии!”

Едното от трите прасенца, което вълкът е изял, се тагва от стомаха му с коментар: „... Току що се запознах с Червената шапчица и баба ù!” Змията така отбелязва хора, че те...умират! Костенурката толкова бавно пише в чата, че докато напише „Здравей!“ на ерген, той получава съобщението чак когато е станал женен мъж с две деца.

 Слонът никога не качва снимки от морето, защото всички ще го видят по бански какъв ...слон е! Прасето публикува на Коледа статус, че се чувства като... заклано и се притснява дали след празника ще може да излъчва наживо

На Гергьовден агнето публикува съвсем краткия статус „Бееее!“, който харесват всички потребители с името Георги. Бикът влиза във Фейсбук единствено, за да използва опцията „Сръчкай“. Хамелеонът постоянно мени профилната си снимка... През зимата всеки статус на мечката е... “Лека нощ!“.

Папагалът само повтаря чужди статуси. Когато лъвът публикува статус „Гладен съм“, лешоядите натискат бутона „харесвам“, а антилопите стават офлайн... Конят всеки ден получава стотици покани за приятелство от конски мухи, които с неимоверни усилия се опитва да блокира, защото пише по клавиатурата с... копита! ... И накрая, сериозно - ако животните имаха Фейсбук, щяха да изчезнат като видове от залежаване и пошлост! Щяха да умират за няколко лайка и гледания повече.

Щяха да страдат не заради бавни рефлекси, а заради бавен Интернет. Щяха да имат приятели, но не и врагове, които да поддържат животинските им инстинкти за оцеляване. Щяха да разберат, че може досега да са се измъквали от много капани и мрежи, но не и от Мрежата! И всички щяха да станат не хищници, а много повече – хора!.../Петър Донкин, Actualno.com

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени