Агресия сред деца: Хлапе издра лицето на свое връстниче в детска градина

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 266 | Брой коментари 0
08:12 14.11.2018

Отново агресия сред деца, този път в столична градина. Инцидентът се размина на косъм от трагедия. Оказа се, че случаят не е изолиран. Вчера по обед Юлия Ваклинова получава телефонно обаждане от медицинската сестра на детската градина. 3-годишният ѝ син е издран от друго дете.

„Взех такси и веднага го прибрах. Заварих го кървящ. Почти го уцелиха в очите. Той щеше да е дете инвалид за малко! Просто без око!”, разказва Юлия пред bTV.

Преди няколко дни същото момче е издрало лицето и на Тервел. А преди това и на други деца.

Родители подозират, че проблемите започнали, заради текучеството на кадри през последните месеци. Директорката твърди, че при децата има по двама възрастни, включително и вчера.

Двама души е имало категорично - учител и помощник възпитател. Децата не са останали без надзор. Когато се е случило, учителят и помощник възпитателят са възпитавали децата.

Ръководството е уведомено за 3 случая на агресия от същото момче. Назначен е психолог. През следващите дни в детската градина ще монтират видео наблюдение. А Юлия се надява подобни инциденти да не се отразят на желанието на сина й да посещава градина./Новини 

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени