mycomputer.BG

Адвокат Асенова: С действията си съветниците от ГЕРБ и ВМРО създадоха нови задължения на община Перник, и то далеч не в малки размери!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 30.11.2019 | Прочитания 2436 | Брой коментари 0
08:51 30.11.2019

Негласуването на предложението на кмета Станислав Владимиров за удължаване срока на безлихвен заем , взет от предишната управа, беше коментирано и от юриста на общината Анжела Асенова. Ето как:

‎” Когато общински съветници от ГЕРБ и ВМРО в ОбС, Перник действат срещу обществения интерес, това е меко казано Противоправно!!!

Днес /б.р. вчера/  в резултат именно на техните действия един безлихвен заем, предоставен на Община, Перник в предишните 4 години и непогасен в тези години, става изискуем с лихви, считано от 02.12.2019г.

А лихвите по груби изчисления ще са над 2 000 лева на ден!!! Или само за един месец- над 60 000 лева ще се плащат само като лихви....!!!!

И това е , защото от Председателя на ОБС, Перник не е внесена за разглеждане докладната на кмета на Община, Перник за продължаване срока на безлихвения заем и на сесията на ОБС, Перник от общинските съветници от ГЕРБ и ВМРО е отказано тази докладна да се включи в дневния ред и по нея да се приеме решение.

А след всичко, което се разиграва в днешния ОбС, Перник, съм изцяло убедена в избора, който направих- да подам оставка като общински съветник и да оказвам правна помощ на кметския екип, на администрацията на община, Перник....

Защото днес се оказа, че община, Перник трябва да бъде защитавана и срещу незаконните действия на общинските съветници от ГЕРБ и ВМРО....!!!

И срещу тези действия ще се предприемат всички законови мерки! ...Защото има закон и когато той се нарушава, трябва да се носи отговорност!!! Особено, когато става въпрос за обществен интерес!!! „

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени