Lotus homes

Адмирации за всички доброволци, участвали в почистването на река Струма и днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 304 | Брой коментари 0
19:12 07.03.2021

 И днес доброволците на ЦРОО Перник, подкрепени от няколко граждани извън организацията почистваха река Струма. Вчера бяха събрани над 100 чувала с боклук. Днес тяхната бройка се удвои.

„Тази събота и неделя ЦРОО-Перник почисти река Струма в участъка от пицария "Сан Марко" до 100 м под моста на ВИК Перник!

Този еднокилометров участък от реката бе почистен от 21 души в съботния ден и 17 в неделния. Всички доброволци от ЦРОО без изключение положиха ОГРОМЕН труд, за да изглежда реката по начина, който не е изглеждала никога до сега!

Благодарим на тримата граждани извън групата на ЦРОО , които в неделния ден бяха съпричастни към каузата ни и се трудиха наравно с нас ????

В понеделник Община Перник ще извози събраните 180 чувала боклук до градското сметище!

Благодарности на детски магазин "Бебчо" които дариха 500 чувала за смет ????

Тази сутрин стартирайки работния ден забелязахме под моста на река Струма в района на градския парк, изхвърлени преди броени часове, два чувала пълни с листа и клони!

Пазете чисто, това е нашия град в който живеем и градим бъдещето на нашите деца!“ – призовават доброволците от ЦРОО. Дано ги чуем!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени