Адмирации! Доброволци и община заедно ще почистват река Струма в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 23.02.2021 | Прочитания 469 | Брой коментари 0
17:50 23.02.2021

На 6 и 7 март (събота и неделя другата седмица) Централно рибноопазваща организация -Перник, съвместно с Община Перник, започват почистването на река Струма в градската част.

"Централна рибноопазваща организация и всички доброволци, които имат желанието да се включват в тази прекрасна инициатива, нека го направят. Това е добро  за всички нас. " , споделя Марио Антонов от доброволческата структура.

Сборният пункт е в събота и неделя (06-07.03.2021г) в 10 ч. пред главния вход на бившето кино "Кракра".

Момче от ЦРОО-Перник с лични средства финансира набавянето на чувалите за смет, а Община Перник поема извозването на боклука.

Района за почистване на  доброволците е в участъка от ресторант "Сан Марко" до ВИК - Перник.

„Тази инициатива идва от кмета Станислав Владимиров и ние приемаме тази негова поредна идея, за да може  градът  ни да стане едно прекрасно място за живеене!“ – споделя още Антонов

Тези, които искат да се включат в почистването да пишат на страницата на ЦРОО под формата на коментар или лично съобщение, както и на тел. 0897640280 - Марио Антонов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени