Coca Cola

Административният съд се произнесе по казуса „Топлофикация Перник”! Ето и реакцията на ръководството на дружеството!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.09.2019 | Прочитания 2474 | Брой коментари 0
19:16 10.09.2019

„Към момента на налагане на мярката довела до спирането на двата парогенератора, не е имало  налице пряка и непосредствена опасност за замърсяване на атмосферния въздух или здравето на хората” , това се казва в съобщение на ръководството на "Топлофикация Перник" .

 "Административният съд потвърди , че твърденията на различните институции не отговарят на истината и че сме влезнали в капана на невъзможността на компетентните органи да си  свършат работата по въпроса със замърсяването на атмосферния въздух и да установят от къде идва проблема ,който видимо не е от нас.

Чрез решението на съда се установи, че сме спазили буквата на Закона и разпоредбите на компетентните институции в лицето на РИОСВ и МОСВ Призоваваме политическите лица да си водят кампанията и да не ни намесват в нея Нека не се създава дискомфорт на жителите на Перник с цел политически дивиденти.

Независимо от всички скалъпени атаки от най различни политически групи и еко организации, които седмици наред се упражняваха върху работата на Топлофикация Перник АД,  съдът произнене своето становище.” – допълват още от ръководството на дружеството.

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени