А. Найденов: Мая вън от парламента е поправимо, поведението на Нинова - не

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 474 | Брой коментари 0
08:07 15.11.2021

Бившият военен министър Ангел Найденов коментира, че за разлика от липсата на представителство на ИБГНИ в Народното събрание след днешните избори, непоправимо е само поведението на БСП шефката Корнелия Нинова. По думите му непрекъснатото "попмане" на социолозите срещу коалицията, оглавена и от неговата съпруга Мая Манолова, е изиграло сериозна роля в електоралните нагласи.

"От самото начало на тази кампания социолозите направиха непрестижен вота за Мая и ИБГНИ и предвещаха “под чертата”…А и част от гласовете се преляха към ПП”ПП”! Обяснимо! Жалко, но е поправимо!

Но “помпаха” “Корни и Сие” за второ място, ключ и едва ли не премиер… Да не припомням очевидно платените публикации!

И … отново греда! Този път с очертаващо се 4-то място и под 30 депутати!!! И “кака” пак има обяснения извън себе си и наколенките около нея! Това вече е непоправимо!", написа той във фейсбук.

По последни данни от паралелното преброяване БСП е не трета политическа сила, а най-вероятно пета след ДПС и ИТН./Лупа бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени