Coca Cola

90 момичета и момчета се включиха във велопохода по повод годишнината на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 381 | Брой коментари 0
13:43 24.06.2019

С юбилейни плакети от кмета на Община Перник Вяра Церовска бяха удостоени ръководителите на отборите във велопохода. Събитието е част от програмата посветена на 90-та годишнина от обявяването на Перник за град. Всички участници получиха и юбилейни значки за грамоти и плакати.

Скъпи млади приятели, щастлива съм , че съм тук заедно с вас, нека се весели заедно“, сподели с усмивка кметът Вяра Церовска, която беше придружена от нейния екип.

Общо 90 момичета и момчета от осем гимназии се включиха в символичен пробег по велоалеята от кв. Изток до пред Двореца на културата, където се провеждаха спортните демонстрации от клуба по художествена гимнастика „Виктория“, мажоретния състав на Шесто училище и „Полицейската академия“ към ОД МВР Перник с ръководител Калин Крумов. Разбира се, че не липсваха и танци по зумба от групата на „Майсторите на танца“ , участие взе и атрактивната група по хип-хоп "Денс Скуад".

Напомняме, че по-късно на пл. „Кракра“ ще се проведе турнир по баскетбол 3 х 3. В него могат да се включат , както деца и младежи, така и по-възрастни любители на този спорт. Те трябва да се регистрират един час преди началото и след което ще бъдат разпределени на отбори. Състезанието ще продължи през целия ден.

Спортната програма предвижда и в утрешния ден от 17.30 часа на тревната площ под Обединения детски комплекс ще бъдат направени демонстрации на Спортен клуб по мотокрос „M6 Racing Team“.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени