mycomputer.BG

90 момичета и момчета се включиха във велопохода по повод годишнината на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 441 | Брой коментари 0
13:43 24.06.2019

С юбилейни плакети от кмета на Община Перник Вяра Церовска бяха удостоени ръководителите на отборите във велопохода. Събитието е част от програмата посветена на 90-та годишнина от обявяването на Перник за град. Всички участници получиха и юбилейни значки за грамоти и плакати.

Скъпи млади приятели, щастлива съм , че съм тук заедно с вас, нека се весели заедно“, сподели с усмивка кметът Вяра Церовска, която беше придружена от нейния екип.

Общо 90 момичета и момчета от осем гимназии се включиха в символичен пробег по велоалеята от кв. Изток до пред Двореца на културата, където се провеждаха спортните демонстрации от клуба по художествена гимнастика „Виктория“, мажоретния състав на Шесто училище и „Полицейската академия“ към ОД МВР Перник с ръководител Калин Крумов. Разбира се, че не липсваха и танци по зумба от групата на „Майсторите на танца“ , участие взе и атрактивната група по хип-хоп "Денс Скуад".

Напомняме, че по-късно на пл. „Кракра“ ще се проведе турнир по баскетбол 3 х 3. В него могат да се включат , както деца и младежи, така и по-възрастни любители на този спорт. Те трябва да се регистрират един час преди началото и след което ще бъдат разпределени на отбори. Състезанието ще продължи през целия ден.

Спортната програма предвижда и в утрешния ден от 17.30 часа на тревната площ под Обединения детски комплекс ще бъдат направени демонстрации на Спортен клуб по мотокрос „M6 Racing Team“.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени