Lotus homes

66-годишен мъж на съд за кражба на ток

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 232 | Брой коментари 0
11:41 11.06.2020

На 25 февруари, служители от РУ – Радомир и представители на електроразпределителното дружество проверили частен имот в с. Прибой, където констатирали неправомерно присъединяване към електрическата  мрежата. След проведено разследване е привлечен като обвиняем собственика, 66-годишен местен жител. Мъжът ще отговаря по чл. 234 „в“, ал. 1 от Наказателния кодекс. Законът предвижда до 5 години лишаване от свобода и глоба до 15 хиляди лева.Кражба на ток е установена в Перник.

 Междувременно в Перник е установена поредната кражба на ток. Служители на Първо РУ и представители на електроразпределителното дружество проверили къща на ул. „Палма“ в областния град. Констатирано е неправомерно присъединяване към електропреносната мрежа с което се създавали условия за непълно отчитане на консумираната електрическа енергия. Установен е собственика на имота и е образувано досъдебно производство.

 

 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени