Back to school2

60 години Профилакториум - Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 804 | Брой коментари 0
13:38 22.05.2019

Специализираната болница за продължително лечение и рехабилитация (Профилакториум) – ЕООД, гр. Перник отпразнува 60-годишния си юбилей.

От името на Ирена Соколова директорът на лечебно заведение д-р Росица Иванова получи благодарствен адрес и плакет. Те й бяха връчени от заместник областният управител Иво Иванов.

"В този ден на равносметка искам да откроя Вашата постоянна отдаденост и грижа за хората, хуманизма и високия професионализъм на лекарите и целия персонал в тази болница. Благодарение на качествата, капацитета и знанията Ви, получавате доверието на пациентите, а това е най-високото признание за всичко, с което се занимавате.", се казва в благодарствения адрес.

През последните няколко години, въпреки трудностите пред лечебното заведение, емблематично не само за региона, но и за страната, затвърди позициите си на диагностичен център по физиотерапавтечна и рехабилитационна дейност. Профилакториумът предлага съвременна техника и методи на лечение с добре оборудвани салони за лечебна физкултура и масаж.

Тържеството по повод 60-ата годишнина на специализираното лечебно заведение уважиха бивши директори, медицински специалисти и гости.

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени