55-годишен юбилей отбеляза Професионалната гимназия по икономика в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 367 | Брой коментари 0
14:06 06.12.2017

С голям концерт Професионалната гимназия по икономика в Перник отбеляза 55-години от създаването на учебното заведение. Тържествената церемония се проведе в театралния салон в Двореца на културата. На събитието присъстваха кметът на Община Перник Вяра Церовска, зам.-кметовете Севделина Ковачева и Денислав Захариев и секретарят Радослава Манова, учители, директори на училища и ученици. 

Със специални плакети бяха удостоени бивши директори и представители на институции.  Сред наградените беше и градоначалникът за доброто  сътрудничеството и подкрепа през годините.

 „За мен е чест, че мога да ви поздравя за този празник и радост, че мога да видя пълна залата с ученици, които са постигнали толкова високи резултати и се обучават успешно в съвременни технологии“, каза в приветствието си кметът Вяра Церовска .

„Изпишете  страниците на своята история – вложете гордостта от успехите, вплетете мъдростта от опита, поуките. Продължете да съхранявате и запазвате духа и стремежа към образование, родолюбието и човешките добродетели!

Поздравявам ви за достойнството и последователността, с които водите своите ученици по пътищата на познанието, несекваща любов към децата и призвание – за да има отговори на всички въпроси и предизвикателства, които времето поставя пред нас“, каза още в приветствието си кметът.

Празничната програма продължи с много музикални изпълнения и танци.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени