Coca Cola

5 ясни знака, че ви изневеряват

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 517 | Брой коментари 0
14:07 12.09.2019

Случвало ли ви се е да имате чувството, че партньорът ви не е съвсем искрен с вас? Може би крие нещо от вас?

Едно проучване във Великобритания показва, че 45% от мъжете имат забежки, докато са във връзка. При жените процентът на изневеряващите е 21. У нас цифрите със сигурност са различни, но тенденцията за съвременното общество е плашеща.

Кои обаче са характерните действия, които партньорът ни демонстрира, когато вече ни изневерява, вижте в канала "Кaк дa" във vbox7:

1. Обвинява другия, че изневерява

Най-добрата защита е нападението и изневеряващият често има навика да се прави на света вода ненапита. Неверният човек би хвърлил обвинения, дори да не вярва в тях, за да не бъде хванат.

2. Подозрително отношение към телефона

Партньорът ви става твърде ревнив към телефона си, често се крие, когато го ползва, а освен това използва и нови приложения за чат, които с вас не използва. Много от изневеряващите дори не запазват номерата на хората, с които изневеряват.

3. Искат повече секс

Това най-вероятно е проява на гузна съвест и опит да прикрие тайната си, карайки ви да се чувствате ценени и желани.

4. Обвиняват ви за проблемите във връзката ви

Класиката! Дистанцията помежду ви се увеличава, не намирате причината за това, но все пак партньорът ви решава да обвини вас, вашите роднини и като цяло каквото и да е, извън себе си.

5. Имат странни активности

Изведнъж си намират ново хоби, за което не обичат да говорят. Или пък твърдят, че са в командировка през уикенда, а след това не искат да разказват за преживяното./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени