5 начина да си създадете коледно настроение без стрес

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 14.12.2019 | Прочитания 285 | Брой коментари 0
08:10 14.12.2019

Време е да започнем да подготвяме голямото събитие. Коледа наближава и остава съвсем малко време до 25-ти декември. Трябва да започнем да се подготвяме какво да правим и как да правим, за да избегнем стреса. С толкова много неща за вършене, има моменти, в които може да се разстроите и изморите поради толкова малко време и толкова много работа. Въпреки това празникът е за радост, щастие, споделяне и много забавление.

Само за да направим празника по-забавен и весел за вас и вашето семейство, ние събрахме 5 начина, с които можете да се развеселите и да си създадете коледно настроение без излишен стрес.

Започнете да украсявате сега

Вече е средата на декември и ако започнете да украсявате къщата си сега, ще сте готови до края на следващата седмица. С всички украси, включително коледно дърво, венци, осветление, камбани, чорапи, бонбони и всичко, което искате да поставите, за да изглежда домът ви най-добър.

Започнете да правите списък с подаръци

По това време ще забележите, че празничният дух е започнал да се настанява във вас и това е красиво усещане. Сега е моментът да седнете със семейството си и да обсъдите подаръците за близките хора. Определете си и бюджет.

Пазарувайте подаръците

Уикендът е добър момент да се разходите по магазините, за да купите подаръците. Придържайте се към бюджета и списъка си. Ако пък не ви се обикаля потърсете в онлайн магазините. Дядо Коледа трябва да зарадва не само децата, но и мъжа ти. За него може да избереш мъжко бельо, за да стане гореща коледната ви нощ. Тайничко ги опаковай и ще си готова да изненадаш близките хора.

Време е да се обмисли трапезата

Подготви се от рано. Избери колко ястия ще приготвиш за Бъдни вечер и менюто за Коледа. Незабравяй, че гозбите ти трябва да са постни за 24-ти, а за 25-ти декември местни. В интернет има достатъчно сайтове с рецепти. От рано напазарувай необходимите продукти. Нали не искаш в последния момент да се редиш на опашки.

Пожелай си нещо

Всеки от нас има желания. Намисли си нещо за себе си и Дядо Коледа може да го изпълни. Вече е Бъдни вечер и си с най-близките си хора. Скоро навън ще запеят Коледари… Хубав и весел празник да имаш.

С тези пет начина си свършихте работата навреме, без да усетите стреса изобщо.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени