5 начина да отпразнувате началото на септември

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 603 | Брой коментари 0
12:08 02.09.2013

Август е последният от месеците, които нямат "р" в името си. Когато бяхме малки, това означаваше край на сладоледа и начало на подготовката за училище. 1 септември си е един вид неофициален финал на лятото, но вместо веднага да се впуснете в училищни тревоги, подмяна на гардероба и оглеждане за падащи листа, можете да отпразнувате началото на един от най-хубавите месеци. Дните все още са меки, слънцето гали кожата, което означава, че е време за... път. Ето няколко идеи:


През септември са последните дни, когато времето е добро за палатка. Прегледайте прогнозата за времето и изберете южна дестинация. Високите части на планините оставете за догодина. Бонусът е, че броят на туристите по къмпингите и планините е намалял и можете да осъществите по-близък контакт с природата.Отидете на палатка

Направете си пикник

... преди тревата да подгизне от есенните дъждове. Всяко слънчево място върши работа, но ето все пак и няколко идеи от нас за пикник дестинации.

Разходете се в планината

След като вече сте хванали морски загар, отделете поне един уикенд и на планината, ако все още не сте го направили. Нямате идея накъде да поемете? Ето идеи за планински разходки всякакви.

Отидете на басейн

Настроени сте на по-лежерна вълна? Отидете на басейн на открито. Най-добре минерален, като тези в БелчинСимитли или Сапарева баня. Ето и още няколко идеи за басейни с топла минерална вода.

Посетете за последно морето

Водата може и да не е с идеалната температура в началото на септевмри, но така ще имате време да видите и направите много други неща, за които все не ви остава време. Виждали ли сте Бегликташ? А гробницата Кухата могила в Поморие? Знаете ли, че на остров в Дуранкулашкото езеро има археологически музей на открито?

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени