5-месечно българско бебе стана сензация в социалните мрежи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1106 | Брой коментари 0
08:26 27.10.2019

Бебе на 5 месеца се превърна в сензация в социалните мрежи заради изключително дългата си коса. Малката Габи се превръща в атракция за лекари и акушерки в болницата, където се е родила, разказаха в ефира на Нова телевизия родителите ѝ.

„Най-странният въпрос, който са ми задавали е дали това е нейната коса. Още в болницата всички много ѝ се радваха и я гушкаха”, разказа Деница Цонева, майка на бебето.

Най-развълнувани от необичайната прическа на момиченцето са родителите ѝ. Деница и Звезделин имат на две момичета – бебе Габи и по-голяма ѝ сестра Ивон. В социалните мрежи първите снимки на Габи провокираха искрена възхита. Малката Рапунцел вече има своя собствена професионална фотосесия, която ѝ направи фотографът Татяна Чохаджиева.

Историята ѝ напомня за едно друго бебе с изумителна коса – Чанко от Япония, което има стотици хиляди последователи в Instagram. Родителите на Габи споделиха, че и те са направили профил на детето в социалните мрежи.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени