45-годишен мъж от Перник се нуждае от помощ за лечение

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1614 | Брой коментари 0
09:04 17.04.2020

45-годишен мъж от Перник няма необходимите средства за да продължи лечението си. В платформата bg.helpkarma.com е неговата история „На крачка от победата“. Можете да помогнете.

Ето какво пише Антон:

 „Казвам се Антон Спасов и съм на 45 години от град Перник. Моята борба за живот започна с един припадък през 2010 година.

След направен ЯМР се установи, че имам тумор в мозъка. Последваха две неуспешни операции в България.

Първата операция беше в УМБАЛ „Царица Йоанна - ИСУЛ” през 2010 година, а през 2011-та година ми направиха и втората, но този път в УМБАЛ "Свети Иван Рилски".

В началото на 2013-та година мои познати, които са минали по този път, ми препоръчаха да отида на изследвания в медицински център "Анадолу" в град Истанбул, Турция. Същата година отидох на изследвания и ми назначиха операция през август. Успешна. През 2014-та, 2015-та и 2016-та година ходих на контроли през три месеца.

Поради липса на средства, посещенията ми в медицинския център намаляха драстично.

През 2017-та година минах на контроли през половин година, а през 2018-та година започнах да ходя на прегледи през година.

Следващата ми назначена контрола е през месец юли, тази година. Дотогава трябва да събера сумата от 1 300 €, която ще покрие контролата и престоя, и още 1 700 € за лекарства и поддържаща терапия.

Тази терапия включва няколко вида лекарства. Едното от тях е заради киста в мозъка, която ми беше открита по време на миналогодишния контролен преглед в Турция. Имах затруднения с двигателните способности, но чрез медикаментите, които ми бяха изписани от лекарите и които приемам ежедневно, в момента не ми създава проблеми.

Предварително благодаря на всеки, който ще ми помогне!?“

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени