mycomputer.BG

4 предложения за домашни забавления

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 198 | Брой коментари 0
07:06 07.12.2020

Все повече време са налага да прекарваме в домовете си. Освен че работим, трябва и да си осигурим доза забавление, както за нас, така и за децата ни.

Понеже сме digital и искаме всичко да е в телефона, създадохме MyFin! Плащай с новия дигитален портфейл за секунди, за да имаш време за готините неща, които те очакват, дори и от хола и по пижама.

В ситуация, в която сме не можем да се събираме с приятели, да посещаваме ресторанти и заведения, да пътуваме. Затова е време да помислим с какво да уплътним времето, което прекарваме вкъщи. Ето няколко забавни идеи:

Сега имаме достатъчно време да прочетем някоя нова книга. Вече има доста сайтове за легално безплатно сваляне и четене на е-книги. Децата също могат да четат. Можем да им помогнем да наваксат с учебния материал по забавен и интерактивен начин. А и ние ще си припомним някои неща от училище.

Ако искате да научите нещо ново, но все сте отлагали, то сега е времето да да започнете. Запишете се на желания от вас онлайн курс и започнете да учите във всеки един удобен момент. Така ще се самоусъвършенстването, а и това ще ви е от полза в бъдеще.

Ако не можете без спорт, не се лишавайте и правете упражнения. В интернет има хиляди видеа с упражнения, за които не се изисква да сте във фитнеса. Пробвайте нещо ново, например йога. Тя успокоява ума и тялото, повишава тонуса. Но всяка физическа активност е подходяща.

Чудесен начин да прекарват времето си заедно с децата са игрите онлайн. Много от тях са полезни и интересни, а и образователни. Настолни игри също са чудесен начин да се забавлява цялото семейство. Повечето от тях изискват много време, което сега имаме.

А, ако работата от дома, домашните задължения и следенето на децата са изпълнили цялото ви ежедневие, но все пак ви се налага да отидете до банката, за да преведете пари от една към друга банкова сметка, да си платите таксата за онлайн уроци по рисуване или уроците по испанки. Не се притеснявайте, имаме решение за вас, което не само ще ви спести време – няма да има нужда да се разкарвате до офис/клон на банка, а и ще ви спести такси – да, възможно е .Новата услуга MyFin дава възможност на потребителите си да правят бързи разплащания само с няколко клика. Вече не е нужно да чакате на опашка в банката, може да изпратите с един линк пари на приятел, намиращ се на другият край на света, докато си лежите на дивана, или да си платите таксата за университета, докато сте на фитнес.

И погледнете на ситуацията от добрата ѝ страна – имате време за всичко./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени