Lotus homes

24 футболисти започнаха подготовка с "Миньор"! Кметът пожела успех на отбора!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 09.06.2020 | Прочитания 425 | Брой коментари 0
07:11 09.06.2020

Кметът на Перник Станислав Владимиров присъства на първата тренировка на Миньор за сезон 2020-2021 г., която се проведе в края на деня вчера. Градоначалникът поздрави отбора за връщането му в професионалния футбол и му пожела успех в първенството на Втора лига. На дебютното занимание след три месечно прекъсване бяха още председателят на управителния съвет Ангел Христов, също така членовете на ръководството Мартин Жлябинков и Ангел Вангелов.

В присъствието на повече от 100-на привърженици отец Борис и отец Людмил отслужиха традиционния водосвет за здраве, късмет и бъдещи успехи.

„Поздравявам ви за завръщането в професионалния футбол. Перник винаги е имал своето историческо място в българския футбол. Бъдете спокойни и мислете само за изявите си на терена. Ние като общинско ръководство ще направим всичко възможно за осигуряването на необходимите финансови средства. Ще се постарая да идвам на повече мачове и да бъда близо до отбора.“, заяви в съблекалнята Станислав Владимиров.

24 футболисти изведе на първото занимание старши треньорът Юрий Васев. От миналогодишния състав отсъстваше единствено преминалия в ЦСКА 1948 Димитър Савов.

Две пък са момчетата, които ще изкарат пробен период Николай Рагин и Васил Костадинов.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени