200 наши изнасилвачи бродят по света

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 547 | Брой коментари 0
09:09 13.09.2018

Близо 200 наши изнасилвачи обикалят из света, докато полиция, съд и прокуратура у нас ги издирват, пише „Монитор“, позовавайки се на регистрите на различните министерства.

Само тези, които са с влезли в сила присъди, са 211 за година, останалите се търсят от няколко години и се съдят задочно. Бандитите, които пък трябва да лежат за убийства, са 148. От тях не малка част също се издирват. Най-голям е делът на крадците, които само за година са над 50 хил. От тях 1000 се издирват с европейска заповед за арест, тъй като са избягали в чужбина, преди да чуят присъдите си.

Хората с влезли в сила присъди, за които ангажимент има Интерпол и не са от български произход, за да ги върне зад решетките, пък са около 80. Това са хора, които са успели да избягат от правосъдието у нас в страни, където все още не могат да бъдат намерени или които не са сред 190-те членки на Интерпол./Новини бг

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени