mycomputer.BG

200 часа безплатен труд за размахан среден пръст в Инстаграм

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 262 | Брой коментари 0
08:11 05.10.2019

200 часа обществено полезен труд ще се наложи да положи 19-годишният старозагорец Симеон С., който публикувал в социалната мрежа Инстаграм своя снимка с размахан среден пръст пред табелка с името на разследващ полицай.

Под селфито ученикът от 12-и клас на местната вечерна гимназия написал красноречивото „К..р за разследващ полицай В…М…К…“ .

Снимката и публикацията в мрежата са от 26 октомври м.г., когато Симеон е бил извикан на разпит по две досъдебни производства срещу него: за нанесена лека телесна повреда и за управление на нерегистрирано МПС.В хода на досъдебното производство младият старозагорец е признал вината си и се е съгласил да бъде осъден на 2 години пробация, да заплати 420 лв за направените разходи от МВР и да положи през следващите 12 месеца 200 часа обществено полезен труд без възнаграждение.

Тепърва ще се уточнява къде точно ще бъде положен трудът, най-вероятно Симеон ще трябва да мете есенната шума по улиците заедно с временно заетите в тази дейност мургавелки./Монитор бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени