12 август беше тържествено отбелязан и в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 163 | Брой коментари 0
07:40 13.08.2019

Международният ден на младежта – 12 август и тази година беше отбелязан празнично от младежките организации и институции в Перник. Специални гости на събитието бяха Севделина Ковачева - зам.-кмет на Община Перник, Радослава Манова - секретар на Община Перник, инж. Емил Костадинов - кмет на кметскво "Изток", както и двамата настоящи български младежки делегати към Организацията на обединените нации – Богомила Корманова и Минко Даскалов, съобщават от пресцентъра на общината.

"Скъпи млади хора, бъдете дръзки, креативни и следвайте мечтите си! Искрено вярвам, че само така ще промените света към по- добро!

Днес отбелязваме и 11 години от създаването на КСМП в Перник - сериозна годишнина, която доказва, че младите хора в града имат какво да кажат и са изключително полезни за развитието на младежките политики на територията на Община Перник!", поздрави младите Севделина Ковачева.

Всички млади хора имаха възможността да се включат в информационна игра, чрез която научиха много нови неща за дейностите на младежките организации и институции

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени