11-годишно момиче се хвърли от тераса в София заради жестоко отношение от баща си

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 357 | Брой коментари 0
07:32 29.03.2019

Жестоко отношение от баща стана причина за опит за самоубийство на 11-годишно момиче. Случаят е от ж.к. в София.

Мъжът е на 42 години и вече е задържан и привлечен към наказателна отговорност.

11 годишната Е. е страдала заради жестокото отношение на родителя си, което довело последната до опит за самоубийство на 26.03. Е. скочила от терасата на 3-тия етаж на апартамента, който обитавала, съобщават от Софийска градска прокуратура.

Описаното деяние представлява престъпление по чл. 127, ал. 3 НК – т.е. "склоняване към самоубийство чрез жестоко отношение или системно унизяване", което предвижда от 2 до 8 години затвор.

С. е осъждан за извършена от него кражба, както и за противозаконно отнемане на чужд лек автомобил. Предвид изключително високата обществена опасност на деянието, както и с оглед личността на извършителя, наблюдаващият прокурор е постановил задържане на обвиняемия за срок до 72 часа, като е разпоредено привеждането му в сградата на СРС на 29.03.2019 г. – за разглеждане на искане за вземане спрямо него на мярка за неотклонение "Задържане под стража".

При първоначалният преглед на медиците е установено, че детето е с комоцио, контузия на главата и гърба. Закарано е в противошоковата зала на "Пирогов", където е оставено на лечение./Новини бг

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени