1000 ученици от Перник гледаха „Клетниците“ в Софийската опера

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 702 | Брой коментари 0
20:58 10.01.2020

1000 ученици от Перник се насладиха на известния мюзикъл „Клетниците“ в Софийската опера и балет. Посещението на зрелищния спектакъл бе организирано от община Перник  с целеви средства за извънкласни занимания по интереси. С учениците бе заместник-кметът на община Перник Стефан Кръстев. Преди представлението той благодари от сцената на  театъра на директора академик Пламен Карталов за поканата, както на артистите и целия състав, който участва в прочутия мюзикъл. „Предстои ни досег с едно велико изкуство. Знам, че за много от вас това е първото посещение на опера и сигурен съм няма да е последното“, каза Кръстев.

„Най-популярният мюзикъл в света - „Клетниците“, триумфира и в душите на децата от Перник“, заяви академик Пламен Карталов. Той сподели, че за него това е най-голямата награда – да види радост и благодарност в очите на толкова много деца.

След представлението децата се качиха на сцената и се запознаха с актьорите  Владимир Михайлов, Орлин Павлов, Паолина Малешкова, Вениамин Димитров, малките Анжелина Денчева и Антон-Марио Петров, които бяха Гаврош и Козета, и им благодариха за чудесното изпълнение.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени