„ВиК” Перник излезе с официална информация за водния режим

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 16.11.2019 | Прочитания 6270 | Брой коментари 0
16:01 16.11.2019

Ръководството  на „ВиК” Перник излезе  с официална информация за водния режим, в която се казва:

„Уважаеми потребители,

Уведомяваме Ви, на основание чл. 41, ал.4, във връзка с чл.41,ал.3  от Наредба №4 от 14 септември 2004г. за условията и реда за присъединяване на потребителите  и за ползване на водоснабдителните и канализационни системи, считано от 18.11.2019г. се въвежда временно режимно  водоподаване, съгласно съобщение изпратено от Кмета на Община Перник на имейла на „В и К“ ООД гр.Перник на 15.11.2019г. Режимът се отнася за  следните населени места: гр.Перник, гр.Батановци, с.Голямо Бучино, с.Люлин, с.Дивотино, с.Мещица, с.Витановци, с.Ярджиловци, с.Богданов дол, с.Черна гора и с. Лесковец, както следва:

- Водоподаване към потребителите:  от 05.00ч. до 10.00ч. и от 17.00ч. до 22.00ч.

- Преустановяване на водоподаването към потребителите : от  10.00ч. до 17.00ч. и от 22.00ч. до 5.00ч.

Режимът се въвежда поради създалата се кризисна ситуация,  свързана с драстичното намаляване на обема на яз.Студена.

Ръководството на „ВиК" ООД Перник уведомява абонатите си, че от режима ще бъдат засегнати следните населени места: ЦГЧ на гр.Перник, кв.Ив.Пашов, кв.Проучване, кв.Твърди ливади, кв.Рудничар, кв.Каменина, кв.Мошино,кв.Изток,кв.Тева, кв.Стара Тева, с.Люлин, с. Г.Бучино, с.Дивотино, кв.Стара чешма , кв.Радина чешма, с.Мещица, с.Витановци, кв. Могиличе, кв.Калкас, кв.Драгановец, кв.Ралица, кв.Варош, кв.Клепало, кв.Байкушева махала, гр.Батановци, кв.Бела вода, с.Богданов дол, с.Черна гора и с. Лесковец, с.Ярджиловци.

Ръководството уведомява абонатите си, че водоснабдяването на различните райони ще бъде спрямо тяхната отдалеченост от Централни градски резервоари.

След реално въвеждане на режима  ще се направи оценка  по технически параметри на водоснабдителната мрежа и Пречиствателната станция за питейна вода. При невъзможност за осъществяване на режима, предложен от кмета на Община Перник, ръководството на „ВиК“ Перник ще разгледа варианти за нов график на водоподаване.

„В и К“ Перник ще Ви държи в течение с всички резултати и  промени, произтичащи от наложилия се режим, включително  при налагане на промени в графика на водоподаване. „

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени