Трима се изправят пред съда за различни престъпления

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 216 | Брой коментари 0
11:57 19.01.2018

Радомирец е привлечен като обвиняем за кражба на ток. На 10 януари тази година, служители на РУ – Радомир и колегите им от електроразпределителното дружество проверили жилище в кв. „Гърляница“. Било установено, че е осъществено неправомерно присъединяване към електрическата мрежа, с което се създавали условия за кражба на ток. За деянието ще отговаря 37-годишният Л.И., ползвател на имота. Взета му е мярка за неотклонение „подписка“ и го заплашва наказание „лишаване от свобода“ до  5 години и глоба до 15 хиляди лева.

                С 1, 41 промила алкохол в кръвта е шофирал автомобила си 19-годишният М.П. от гр. Перник. Младежът бил засечен на 14 януари, по ул. „Св. Св. Кирил и Методий“, управлявайки „Фиат“. Привлечен е като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

                35-годишният И.Г. от Радомир застава на подсъдимата скамейка за управление на автомобил без книжка. Мъжът бил проверен на 17 януари, на пътя за с. Червена могила, шофирайки Фолксваген „Голф“. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

 

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени