"Топновини": Домусчиев е новият собственик на Нова телевизия

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 263 | Брой коментари 0
07:41 20.02.2019

Сделката по продажбата на Нова телевизия вече е завършена и новият собственик е Кирил Домусчиев.

ТОПНОВИНИ съобщи, че е получила информацията от три независими източника, но все още няма официално потвърждение от медиата или от двете страни по продажбата. Очаква се новината да бъде съобщена официално утре (сряда).

Източниците на агенцията твърдят, че продажбата е финализирана миналата седмица и оттук нататък предстоят съкращения в администрацията. По непотвърдена информация директор на телевизията ще продължи да бъде Вяра Анкова, а днес на екипа е представен и новият шеф на новините - Виктория Бехар.

Доскоро Бехар бе директор на дирекция “Комуникация и информация” в министерството на Българското председателство на Съвета на ЕС. Това е първата работа на бившия продуцент на новини в bTV след закриване на ведомството на Лиляна Павлова.

Виктория Бехар напусна bTV, заедно с Люба Ризова в началото на управлението на Павел Станчев. Според запознати, преди да поеме поста в министерството за Европредседателството, тя е имала участие в две фирми - туристическа и за кетъринг

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени