"Топлофикация" Перник препоръчва монтиране на дистанционни уреди

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 167 | Брой коментари 0
07:52 07.12.2020

Топлофикация Перник напомня на ползвателите на техните услуги, че предлагат 8% отстъпка от потребената енергия, като уточниха че отстъпката се начислява на база стойността на платената в срок топлинна енергия преди облагането с ДДС.

От дружеството препоръчват на своите клиенти монтирането на уреди за дистанционен отчет.

„Във времена, в които трябва да спазваме социална дистанция и да намалим социалните контакти препоръчваме на Перничани да монтират уреди за дистанционен отчет. С иновативните устройства и внедрените нови технологии в Топлофикация Перник, цените които се постигат за  таксата за топлинно счетоводство са по-ниски в сравнение с предишните години. При дистанционния отчет отпадат изравнителните сметки, абонатите заплащат само това, което са потребили. Освен това модерните уреди гарантират коректно и прецизно измерване на консумираната енергия“ – заяви Ясен Кацаров, директор на Топлофикация Перник.

Директорът уточни, че индивидуалните разпределители предлагани от Топлофикация Перник, са на една от утвърдените световни компании -Сименс, чието име  винаги се свързва с безкомпромисно  качество. Кацаров не пропусна да подчертае, че уредите са съобразени изцяло с Директива 2012/27/ЕС относно енергийната ефективност.  Всички разпределители, предлагани от Топлофикация Перник, са с гаранция от 24 месеца и притежават литиева батерия с експлоатационен живот от 10 години.

„Цената на топлинните разпределители включва цялото оборудване – разпределител, монтажна планка и пломба. Няма скрити разходи.“ – обясни още Ясен Кацаров.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени