„Топлофикация Перник” предоставя на абонатите си национален номер

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 830 | Брой коментари 0
08:15 07.06.2019

„Топлофикация Перник” въведе национален номер, на който могат да се обаждат по всяко време на денонощието абонатите на дружеството, дори в почивни и празнични дни. Телефонният номер, на който абонатите могат да позвънят е 0 700 500 20. Това информира изпълнителният директор на топлофикационното предприятие инж. Любомир Спасов.

„На този телефон нашите абонати могат да сигнализират за аварии денонощно. Искам да уточня, че ние отговаряме за повредите по мрежата до абонатната станция. Дворната мрежа е частна собственост и нейното поддържане е грижа на абонатите. Ние можем да окажем съдействие като изпратим наши специалисти да спрат топлоподаването, за да предотвратим нанасянето на щети в домовете на нашите абонати. Онези от тях, които имат сключен договор с „Топлофикация Перник” за извършване на дялово разпределение на консумираната топлинна енергия, могат да разчитат при авария в дворната мрежа на нашите специалисти. На този телефон нашите абонати могат да получат отговор на всички интересуващи ги въпроси, които са от компетентността на „Топлофикация Перник” . На този телефон няма да се дава само информация, която е свързана с определено лица, защото това е в противоречие със Закона за запазване на личните данни. С откриването на този телефон целим да подобрим комуникацията с нашите абонати и да повишим качеството на тяхното обслужване”, подчерта инж. Спасов.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени