„Топлофикация Перник” отстрани допусната грешка при изчислението на отстъпката на клиентите, която ги ощетява

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 5817 | Брой коментари 0
07:18 19.07.2019

„Топлофикация Перник” е допуснала грешка в методиката на изчисление на 50%- тната отстъпка в изравнителните сметки на абонатите със сключен договор за равни месечни вноски,, които са обслужвани от фирма „Нелбо Инженеринг”. Това информираха от ръководството на топлофикационното дружество.

 „В момента  подготвяме корекцията на сметките и на 19.07.2019г. имаме готовност да презаредим коригираните сметки на тези клиенти.  Новите изчисления са много по-разбираеми за гражданите. Те ще позволят  всеки наш абонат сам да провери  размера на тази отстъпка. При досегашния начин на изчисление беше допуснато ощетяване на абонатите. От 19 юли 2019 г това ще бъде коригирано. Клиентите ни, които вече са си платили, ще могат да се възползват допълнително от направената корекция на техните сметки. От името на ръководството на дружеството поднасям нашите извинения на всички клиенти, за допуснатата грешка и за причиненото им неудобство.”, заяви изпълнителният директор на „Топлофикация Перник инж. Любомир Спасов. .

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени