Back to school2

„Топлофикация Перник” опрости над 2000 лева от задълженията на семейството на малкия Петър

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 935 | Брой коментари 0
07:00 11.02.2019

  Ръководството на „Топлофикация Перник” е взело единодушно решение да опрости на семейството на 8-годишния Петър Димитров, което живее в кв.”Изток” в Перник, задължение на стойност  2 077 лева за парно. „Смятам, че по този начин ще покажем, че сме съпричастни с болката на това семейство. Като дружество, което работи на територията на Перник, ние смятаме, че е наш дълг да помогнем на семейството на малкия Пепи  в такъв труден момент. Ние, перничани, сме доказвали, че можем да бъдем единни в трудни моменти. Да помогнеш за лечението на дете е кауза, зад която си струва да обединим усилията си. Социалната отговорност заема много важно място в стратегията за развитие на нашето дружество”, заяви изпълнителният директор на „Топлофикация Перник” инж. Любомир Спасов.

Пепи е роден с множество увреждания и след поредица от скъпо струващи операции и лечение у нас и в чужбина, вече ходи с протези, но борбата за неговото възстановяване продължава.

Back to school

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени