mycomputer.BG

„Топлофикация Перник” и Мината подпомогнаха Община Перник за празничната украса

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.12.2019 | Прочитания 381 | Брой коментари 0

сн.Андон Тацев, фейсбук
08:12 13.12.2019

„Топлофикация Перник” и Мината в Перник осигуриха част от коледната украса на града. Множество разнообразни светещи фигури бяха поставени в центъра на миньорския град. Улиците „Търговска“, „Миньор“ и кв. „Тева” са окичени със светещи панелни фигури, изобразяващи снежинки и звезди. Цветни коледни светлини бяха монтирани и по фасадата на сградата на Минна дирекция.

Поставените осветителни тела са икономични и енергоспестяващи. Украсата ще радва жителите на  Перник всяка вечер по време на празниците.

 „С наближаването на коледните и новогодишни празници, идва и надеждата за една по-успешна нова година. Надяваме се, че сме успели да внесем коледно настроение у съгражданите ни, независимо от нелеката ситуация, в която сме поставени в момента“. Това заявиха директорът на „Топлофикация Перник” инж. Любомир Спасов и директорът на Мината в Перник – Валери Манов . Те пожелаха  здраве и повече късмет на всички перничани през новата 2020 година и изразиха надежда, че с общи усилия ще успеем да превъзмогнем всички трудности, пред които сме изправени.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени