„Топлофикация Перник” и Мината подпомогнаха Община Перник за празничната украса

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 13.12.2019 | Прочитания 319 | Брой коментари 0

сн.Андон Тацев, фейсбук
08:12 13.12.2019

„Топлофикация Перник” и Мината в Перник осигуриха част от коледната украса на града. Множество разнообразни светещи фигури бяха поставени в центъра на миньорския град. Улиците „Търговска“, „Миньор“ и кв. „Тева” са окичени със светещи панелни фигури, изобразяващи снежинки и звезди. Цветни коледни светлини бяха монтирани и по фасадата на сградата на Минна дирекция.

Поставените осветителни тела са икономични и енергоспестяващи. Украсата ще радва жителите на  Перник всяка вечер по време на празниците.

 „С наближаването на коледните и новогодишни празници, идва и надеждата за една по-успешна нова година. Надяваме се, че сме успели да внесем коледно настроение у съгражданите ни, независимо от нелеката ситуация, в която сме поставени в момента“. Това заявиха директорът на „Топлофикация Перник” инж. Любомир Спасов и директорът на Мината в Перник – Валери Манов . Те пожелаха  здраве и повече късмет на всички перничани през новата 2020 година и изразиха надежда, че с общи усилия ще успеем да превъзмогнем всички трудности, пред които сме изправени.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени