"Топлофикация Перник" дава допълнителна отстъпка на довеждащи клиенти

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1423 | Брой коментари 0
00:24 17.10.2019

Пернишката "Топлофикация" дава допълнителна отстъпка на абонат, подписал с нея договор "Лоялен клиент" и осигурил още един такъв договор, съобщи изпълнителният директор на дружеството Любомир Спасов. Намалението е 15 процента от януарската сметка за всеки доведен клиент. Допускат се до трима души, осигурени от един абонат и така отстъпката може да стигне 45 процента, поясни Спасов.

Договорът "Лоялен клиент" предвижда сумите за парно и топла вода да се издължават на 11 равни вноски, изчислени на база потребление на топлинна енергия от предходната година. Отпада ежемесечната 5-процентната отстъпка, която досега гражданите с такъв контракт получаваха при погасяване на задълженията в срок. Те ще ползват намаление от 30 процента от първата и 11-тата вноска. С 10 на сто по-малко ще плати и всеки абонат, който издължи наведнъж всички 11 вноски.

Преподписването на договорите "Лоялен клиент" ще продължи до края на октомври. От условията на контракта може да се възползва всеки редовен платец, също и абонатите със сключено споразумение за разсрочване на старите задължения. Договорите са валидни до 31 август догодина.

Договорът "Лоялен клиент" бе въведен за първи път в Перник през 2015 г. при цена на отоплението 1 лв./кв.м жилищна площ и 15 лв. месечно за топла вода, независимо от консумацията./БТА

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени