mycomputer.BG

„Тайгър Тийм“ с отборна купа по кикбокс

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 669 | Брой коментари 0
06:50 21.09.2020

Състезателите на „Тайгър  Тийм“ записаха още едно успешно състезание в актива си. Възпитаниците на Кристиан Младенов взеха участие в турнира по кикбокс, провел се в събота в Козлодуй.

„Още един турнир завърши и Отново единствените донесли в Перник отборна купа  по кикбокс са машините на Тайгър Тийм! Не мога да опиша с думи емоциите , които всеки път ми подарявате скъпи мои тигърчета! Оставям на страна факта , че от 10 състезателя - 9 играхте финали и то какви финали само, но големите ви сърца и силният колектив ме карат да виждам едни успели хора в бъдещето! Да кажем две думи и за двамата дебютанти Виктор и Калоян. Със сърца като на тигри направихте своя впечатляващ дебют и напълно заслужено завоювахте местата си на стълбичката! Гордея се с клуба си! Имаме невероятна сплав от силен и изграден отбор бойци и малки подрастващи машини с огромен потенциал. Гордея се с вас Тайгър Тийм! Гордея се не с купите , гордея се с личностите ви“ – споделя щастливият треньор

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени