mycomputer.BG

Спас Русев покри 3 млн. лв. задължение на "Левски"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 289 | Брой коментари 0
13:47 04.06.2020

Бившият собственик на "Левски" Спас Русев покри немалък дълг на клуба. Навръх 66-ия си рожден ден бизнесменът погаси с лични средства задължението от около три милиона лева на "сините" към "Виваком". Както е известно, Спас Русев е най-големият акционер в компанията, която беше и генерален спонсор на столичния гранд по време на неговото управление в периода през 2017 и 2018 г.

"Благодаря за поздравленията за рождения ден. Да, истина е, че поемам с лични средства задълженията на "Левски" към "Виваком". Вече съм говорил с борда на директорите в компанията, като всичко е уточнено. Радвам се, че ще мога да помогна на "Левски" в този тежък момент. Мисля си, че всички в България и по света видяха, че феновете направиха страхотни неща, за да може тяхната любов да съществува. Не искам да говоря за моята част от управлението. Единственото сигурно е, че "Левски" ми влезе във вените, а също така, че няма никога да забравя атмосферата и пълния с над 30 000 "сини" фенове стадион "Васил Левски". Най-много съжалявам, че нямахме късмет да ги зарадваме с трофей, въпреки че заслужавахме. Това обаче е спортът. Надявам се, че тази година Левски ще успее да вдигне купата. Многократно съм заявявал, че Наско Сираков е една от най-големите легенди в досегашната историята на "Левски". Много се радвам и съм щастлив, че акциите са в негови ръце. Пожелавам му от сърце на добър път и успех в това трудно начинание", сподели Спас Русев пред Sportal.bg.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени