Шестима се изправят пред Темида за различни престъпления

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 06.06.2018 | Прочитания 225 | Брой коментари 0
12:35 06.06.2018

Радомирец ще отговаря за притежаване на наркотични вещества. На 06 май, в гр. Радомир полицаи проверили 28-годишният С.В. При направения му личен обиск, у него били намерени и иззети четири пликчета, съдържащи амфетамин, пирацетам и кофеин. Мъжът е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „домашен арест“.

22-годишният А.Р. от гр. Радомир застава пред съда за шофиране на автомобил под въздействието на марихуана. Младежът бил проверен в жк. „Арката“, на 19 април тази година, управлявайки Сеат „Леон“. Привлечен е като обвиняем и му е наложена мярка за неотклонение „подписка“.

Перничанка застава пред Темида за притежаване на марихуана. В средата на миналата година, в гр. Перник бил проверен лек автомобил „Фолксваген“, шофиран от 33-годишната М.И. В колата били намерени иззети амфетамин, марихуана и кофеин. Жената е привлечена като обвиняема и работата продължава съвместно с Районната прокуратура в областния център.

45-годишен ще бъде съден за причиняване на смърт по непредпазливост. Инцидентът е станал в края на месец декември миналата година, на кръстовището на улиците „Св. Св. Кирил и Методий“ и „Ю. Гагарин“ в гр. Перник. Лек автомобил Фолксваген „Голф“, шофиран от 45-годишният А.Г. от брезнишкото с. Ноевци блъснал правомерно пресичащите на пешеходна пътека две жени на 64 и 55 години. Втората се отървала с леки наранявания, но по-възрастната била приета в болница с опасност за живота и по-късно починала. А.Г. е привлечен като обвиняем и работата по случая прдължава.

 Перничанин се изправя пред съда за съжителство с непълнолетна.

 През месец септември миналата година, служители от Второ РУ започнали разследване срещу 21-годишният Н.М. Мъжът живеел на семейни начала с момиче, ненавършило 16 години. Н.М. е привлечен като обвиняем и работата продължава съвместно с Районна прокуратура – Перник.

 39-годишна перничанка е привлечена като обвиняема за притежаване на акцизни стоки без бандерол. На 04 декември миналата година, спец полицаи проверили къща на ул. „Йордан Лютибродски“ в областния град, обитавана от 39-годишната М.И. Вътре били открити и иззети около 5 килограма нарязана тютюн без акцизен бандерол. Стойността на невнесения акциз възлита на около 730 лева. М.И. е привлечена като обвиняема

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени