Съветниците от БСП Перник питат колегите си от общински съвет: Кой организира, кой фалшифицира и чий интерес обслужихте?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 174 | Брой коментари 0
10:39 07.03.2019

От групата на съветниците на БСП в общински съвет Перник беше разпространена декларация, свързана с последните събития в местния минипарламент. Ето какво пишат социалистите:

„Свидетели сме на това, как за пореден път заседание на общински съвет бе превърнато в абсолютен фарс.

Административната, правна и политическа некомпетентност, както на председателя, така и на Кмета на Община Перник доведоха до това за пореден път общинският съвет  да е принуден да вземе незаконосъобразни решения. Последователните действия на управляващото мнозинство сринаха доверието в институциите до равнище, на което никой преди тях не е успявал.

Общината ни се превърна в емблема на скандали и фалшификации.

 Уважаеми управляващи, с фалшифицираните гласувания на сесията на 28.02. 2019 г.  вие достигнахте своя апогей. След този позор, който сътворихте на 28.02.2019 г. възникват много въпроси:

Кой организира, кой фалшифицира и чий интереси обслужихте?!

В опитите си да омаловажите постъпката и да се оправдаете, вие, господа управляващи поставихте под съмнение легитимността на всички взети в този мандат решения. Сринахте напълно авторитета на органа Общински съвет.Дружните ви усилия днес показаха, че общинския съвет е превърнат в нотариат за подпечатване на решения, взимани на друго място. Вместо двете институции да решават проблемите на Перник и перничани, със своята некомпетентност Вие ги задълбочавате. Затова Ви призоваваме да намерите в себе си поне малко човешко достойнство  и доблест и да подадете оставки.”

 

ГЕРБ

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени