Румен Петков: Бих подкрепил и протести в София, не само на перничани! Обществото трябва да реагира

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 277 | Брой коментари 0
13:52 02.01.2020

Лидерът на партия АБВ Румен Петков заяви днес в Перник, че обществото трябва да реагира по отношение на водната криза в Перник. В Перник няма криза, има катастрофа и трябва да се търси отговорност. „Бих подкрепил протести дори в София, не само на перничани” – каза той.

Не само водната криза е на дневен ред. Има опасност от екологична катастрофа заради боклуците, които се внасят у нас. „Изчистихме боклука на Италия в България” – каза Петков.

Според него  е абсурдно, че в кризисния щаб в Перник, който се ръководи от министър на икономиката, няма хидроспециалисти. Според него е малко абсурдно кризисният  щаб да се ръководи от министър на икономиката.

„Къде е мястото на Министерството на здравеопазването в този кризисен щаб. Някой гарантира ли на 100 процента на хората, че няма опасност от зарази и болести. Някой гарантира ли, че в болницата , в детските градини и училища  се прави непрекъснат медицински контрол.

Петков изрази мнение, че вотът на недоверие, който ще се внесе от опозицията в парламента е навременен, но трябва да е много добре аргументиран.

 


 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени