Роналдо превърна хотелите си в болници, ще плаща за лечението на заразени с коронавирус

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 455 | Брой коментари 0
02:01 15.03.2020

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо реши да превърне хотелите си в родината във временни болници, където ще бъдат настанявани и лекувани заразените от коронавирус.

Всички разходи по престоя и лечението на болните, медицинските процедури и заплащането на лекарите ще бъдат поети от футболиста на Ювентус, съобщава БНР.

Преди дни той пусна съобщение в социалните мрежи, в което призова да се следват стрикто инструкциите на медицинските институции.

"Светът преминава през много труден период, който изисква изключително внимание от всички нас. Обръщам се към вас не като футболист, а като син, баща и човек, който е обезпокоен от случващото се днес, което засяга света около нас", написа португалецът.

"Важно е да следваме съветите на Световната здравна организация и на правителствата за това как да се справим с настоящата ситуация. Защитата на човешкия живот трябва да бъде преди всичко друго", призова още Роналдо./Лупа бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени