Разкрита е и банкова сметка в помощ на Влади от Мещица! Да бъдем хора! Да дарим надежда!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 28.02.2020 | Прочитания 1442 | Брой коментари 0
20:56 28.02.2020

Вече е разкрита е дарителска сметка в Райфайзенбанк ЕАД на името на Владислав Георгиев Асенов. Тя е IBAN - BG36RZBB91551011799246 , BIC RZBBGSF!

Да бъдем хора! Да дарим, и да дадем шанс на малкото юначе да се радва на щастливо детство!

В помощ на Влади върви и кампания в helpkarma!

Влади е на една годинка и е с диагноза Детска церебрална парализа - спастична дипареза.

Клиника в Турция дава надежди на семейството за бъдещето на детето, но за това са необходими много средства, които близките на момченцето нямат.

В социалната мрежа вече има и страница „Благотворителен базар „Бъдеще за Влади“!

Специалистите в Турция са на мнение, че Влади има потенциал и с продължителна рехабилитация той ще проходи. През април  предстои ново пътуване до Турция, в "Ribem Riskli Bebek Danisma Merkezi". Там ще му бъдат направени специални шини за крачетата и нови две седмици рехабилитация. Преди това детето ще е за три седмици в болница "Света София".Годината, която предстои, ще бъде съдбоносна за Влади.

Българските и турските специалисти препоръчват ежемесечна рехабилитация, защото според тях едва до двегодишна възраст децата с ДЦП могат да проявят целия си потенциал. След това става по-бавно.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени