Радомир отбеляза празника на града - Димитровден!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 26.10.2017 | Прочитания 431 | Брой коментари 0
15:00 26.10.2017

Под звуците на националния химн бяха издигнати българският трибагреник, флагът на Европа и знамето на Радомир. По традиция беше отслужен  водосвет за здраве и благоденствие в центъра на града.

Официални гости на събитието бяха кметът на Перник и областен координатор на местната структура на политическата сила Вяра Церовска, зам.-кметовете на Община Перник, общински съветници от ПП ГЕРБ, представители на общинското ръководство на партията в Радомир.

В празничното си приветствие кметът на Община Радомир Пламен Алексиев пожела на всички жители и гости здраве

„Желая на всички вас да бъдете благословени, радостни, успешни. Нека се прославя нашият град, така както го правят нашите ученици, които завършват с отличие. Вие сте нашата гордост и аз благодаря искрено“, сподели с вълнение кметът на Радомир Пламен Алексиев. Той изрази благодарност към строителите, учителите и всички дейци, дали своя принос за развитието на Общината.

„Благодаря за възможността да изкажа своето уважение към труда, упоритостта и постигнатите резултати от Общинското ръководство на Радомир, за да бъде градът различен, но и да запази своята история, да утвърждава и развива традициите на своя край. Нека вашият патрон св. Димитър ви защитава и закриля“, сподели пред стотиците събрали се гости кметът на Община Перник Вяра Церовска. Тя отправи пожелание за един незабравим празник.

Поздравителни адреси бяха прочетени от името на народните представители от ПП ГЕРБ-Перник Красимир Велчев и д-р Александър Александров и областния управител Ирена Соколова.

От сцената кметът Алексиев и председателят на ОбС Светослав Кирилов връчиха знака на града на почетния гражданин на град Радомир за 2017 година Сашо Борисов

Денят на града продължи със с богата празнична програма.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени