Промоция на ..късмет! Лотарийни билети с намалена цена в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 956 | Брой коментари 0
23:52 08.02.2020

Лотарийни с намалена на  цена – късмет на промоция. Но, печалбите не се изплащат! Това видяхме в пернишки магазин. Жената зад щанда сподели, че въпреки надписа, че печалби не се изплащат, хората купуват късмет... на половин цена!

На няколко други места билетчетата пък въобще не се продаваха, след като стана ясно, че в определени обекти печалби от вчера не се изплащат.

„Има нещо абсурдно в това да си купиш билет, печалбата от който не ти е гарантирана. Явно зомбирането е много голямо. Доброто е, че все пак на това зарибяване с лъжливи надежди ще се сложи край“ – коментират хората .

Лотарийните билетчета трябва да се унищожат до края на 2020 г. Това решиха депутатите, приемайки на второ четене промените в Закона за хазарта. Търговците ще трябва да ги унищожат до 31.12.2020. Печалбите ще се уреждат между спечелилите и частните хазартни оператори.

С предлаганата промяна в Закона за хазарта се цели лотарийните игри, с изключение на томбола, бинго, кено и техните разновидности, да се организират само и единствено от Държавно предприятие "Български спортен тотализатор".

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени