Последната цифра от годината ви на раждане разкрива много за вас

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 334 | Брой коментари 0
07:04 27.12.2019

Коя е вашата рождена година? Знаете ли, че последната цифра от нея, разкрива много за характера на личността и това какъв елемент сте. Ако ви е любопитно да разберете повече, вижте следващите редове.

1. 0-1: Метал

Металите обикновено се характеризират със своята твърдост и пластичност. Това важи и за хората, чиято рождена година завършва с 0 или 1 (например 1970, 1951 и т.н.). Тези личности са силни и устойчиви, приспособими. Много са амбициозни и имат силно желание за лукс и притежания. За тях е важно да бъдат най-добри в това, което правят.

2. 2-3: Вода

Ако вашата рождена година завършва с цифрата 2 или 3, то вие сте артистична и творчески настроена личност. Находчиви сте и използвате ресурсите си, за да помагате на други хора. Състрадателни и съпричастни сте към благополучието на другите. Водата не може да стои в покой, а това се отнася и за вас. Вие винаги сте в движение и винаги ще намерите какво да правите.

3. 4-5: Дърво

Това са хора, които ценят просперитета, получаването на нови знания. Опитът им и информацията, която могат да споделят с другите, винаги действа вдъхновяващо. Имат активен социален живот и лесно покоряват. Когато им предстои битка могат да ползват всички средства, които им се струват най-подходящи в дадената ситуация. Въпреки това се стремят да поддържат добри взаимоотношения с хората и си поставят високи цели.

4. 6-7: Огън

Хората, чиято рождена година завършва с цифрите 6 или 7 са много страстни личности. Подобно на огъня, те са авантюристични, импулсивни и понякога безразсъдни. Имат добра външност, която винаги впечатлява, но това пречи в известен смисъл на връзката им.

Въпреки това обичат да даряват любовта си на този, когото харесват. В професионалната сфера са добри лидери и искат да успеят във всичко.

5. 8-9: Земя

Това са изключително стабилни личности. Те са надеждни, търпеливи, предпазливи и лоялни. Саможертвени са, логични и прагматични. Тези им качества им помагат да постигат успехи. Но същевременно тези личности могат да бъдат много контролиращи, инатливи. Трудно се доверяват и не допускат лесно хора до себе си./ .az-jenata.bg

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени