Перник става третият град в България, в който Фантастико ще отвори врати

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 8334 | Брой коментари 0

Емил Костадинов
14:34 12.04.2019

Магазин от веригата Фантастико ще отвори врати в Перник. Представители на фирмата са участвали в търг за общинска земя в квартал Изток, срещу р-нт Казабланка. Има обаче площи, които са частна собственост и там разговорите се водят със съответните собственици, научихме от кмета на квартал Изток Емил Костадинов. Той допълни, че всичко, което е зависело от общината този проект да се реализира, е направено. „За мен е важно, че с изграждането на този магазин ще се ремонтира и голяма площ около него, ще се изчисти това пространство, което е доста  занемарено. Ще се осигурят и работни места, което е другият плюс” – каза още Костадинов.

Фантастико отваря първия си магазин в София през 1991 г. Оттогава досега компанията се е развила и днес управлява над 40 супермаркета. Всички обекти са позиционирани в София, с изключение на два - един в Кюстендил и един в Елин Пелин.Перник ще бъде третият град с такъв магазин.

Постепенно супермаркета добива популярност и се налага на българския пазар с асортимент от над 20 000 вида стоки.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени