mycomputer.BG

"ПЕРНИК ОУПЪН" събра десетки в града ни

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 10.11.2019 | Прочитания 261 | Брой коментари 0
07:49 10.11.2019

Състезанието под мотото "Среща на приятели за един по-добър свят и един по-добър Перник" премина  под патронажа на губернатора с главното организаторство на Спортен клуб "Калоян Ладимекс".

Ирена Соколова приветства и поздрави домакините, състезателите, треньорите и съдиите за доброто техническо, материално и логистично осигуряване и обезпечаване, позволяващо Перник да бъде домакин на престижна надпревара от висок ранг. Тя заяви, че спортът изгражда и балансира силата с търпението, тялото и духа, желанието и стремежа към победа с морала.

Тя благодари специално и на родителите на участниците, които са доказали, че подкрепят спортните потребности на своите деца за изграждането на самочувствието, увереността и мотивираността им.

В състезанието, което се провежда традиционно, но за първа година под формата на открито първенство, се включиха  185 участници таекуондисти от 18 спортни клуба от цялата страна, а също и състезатели от Охрид, Северна Македония. Те бяха разпределени в пет възрастови групи: деца 8-9 години, 10-11 години, 12-13 години момчета и момичета, юноши и девойки младша възраст 14-15 години и юноши и девойки старша възраст 16-17 години.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени