mycomputer.BG

Областният управител съдейства за запазване на престоя на влакове на гара Батановци

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 226 | Брой коментари 0
11:34 18.12.2019

Областният управител инж. Емил Костадинов обеща съдействие на жителите на град Батановци за запазване на престоя по разписанието на два от пътническите влакове по линията София - Кулата и обратно.

Това се случи в началото на тази седмица, когато заместник областният управител Иво Иванов прие в кабинета си кмета на града Радослав Петров и жители на населеното място.

Днес инж. Костадинов беше на среща в БДЖ, където разговаря по въпроса с ръководството на "Пътнически превози" ЕООД - Любен Нанов - Управител, Методи Янев - Директор на Дирекция "Оперативна дейност" и Константин Азов. На нея беше поканен и кметът на гр. Батановци, но поради ангажимент той не присъства.

Инж. Костадинов изложи необходимостта от престои на пътнически влакове с номера 5621 и 5622 на гара Батановци, които са една от редовните транспортни връзки на жителите на града с областния център и столицата. Областният управител изрази опасение, че с новото разписание жителите на Батановци ще са възпрепятствани да стигнат до работните си места.

От "БДЖ - Пътнически превози" заявиха, че исканията на хората са взети предвид и от 01.01.2020 г. влакове с номера 5621 и 5622 ще осъществяват предвидения си престой на гарата.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени