mycomputer.BG

Нови успехи на състезателите от спортен клуб "Металик"

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 21.09.2020 | Прочитания 475 | Брой коментари 0
09:59 21.09.2020

Отново с медали се прибират състезателите на Спортен клуб по тенис на маса "Металик" от Държавното индивидуално п-во за кадетки и кадети до 15г.

Вицешампионки на двойки кадетки станаха Михаела Стоянова и Мартина Василева. Бронза в индивидуалното спечели Михаела Стоянова като на четвъртфинала драматично отстрани Сиделя Мутлу от "Юнак" Ардино.

 На полуфинала обаче отстъпи на Теодора Филчева от "Попови" Стамболийски с 3 на 1.

Много добро представяне за малката ни състезателка Нина Николова(11 год.) , която успя да стане 9та сред кадетки и 5то място на двойки с партньор Даниела Сурчева от "Юнак"Ардино. Добре при кадетите се представиха  Мартин Георгиев и Борислав Митов, като 12 годишния Мартин Георгиев преодоля груповата фаза и отпада в основна схема първи кръг.

В отборната надпревара се очаква крайното класиране в което ще се реши кой от СКТМ"Металик" Перник и "Юнак" Ардино ще бъде шампион на България. Тази година поради промени в регламента заради Covid-19 ще се определи шампиона според класирането на тримата  състезателите на клуба.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени